Niedziela, 19.11.2017, imieniny: Elżbiety, Faustyny, Pawła

Four Winds Restauracja & Aparthotel - Twoja przystań na Mierzei Wiślanej

  • publikacja powstała na CMS Tipnews | system do zarządzania portalami
Four Winds Restauracja & Aparthotel - Twoja przystań na Mierzei Wiślanej
Poszukujecie miejsca nad Morzem Bałtyckim, w którym można zarówno wyśmienicie zjeść, przenocować w wysoce estetycznych pokojach i do tego skorzystać z rytuałów SPA? Jeśli tak - Four Winds czeka właśnie na Was.

Dane teleadresowe

Słoneczna 37
82-120 Krynica Morska - Piaski
Polska
693 335 200 693 335 200 karol@fourwindsbar.pl; http://fourwindsbar.pl/

Zapraszamy Państwa do nowo otwartego wszechstronnego obiektu w pięknej nadmorskiej miejscowości Piaski, położonego 600 metrów od Morza Bałtyckiego. Oferujemy 11 pokoi nazwanych od nazwisk słynnych malarzy – każdy wykończony z dbałością o najdrobniejszy szczegół, zaopatrzony w klimatyzację, TV i sieć wi-fi.

Naszych Gości raczymy zarówno specjałami kuchni regionalnej, tradycyjnej jak też potrawami inspirowanymi Kuchniami Świata. Czerpiemy zarówno z tradycji jak i z nowoczesności. Szczególnie polecamy wyśmienite zupy rybne, ryby w przeróżnych sosach, ale też tradycyjne pieczone mięsne specjały przygotowane według autorskich receptur. Nie zapomnieliśmy także o podniebieniach najmłodszych wczasowiczów – dla nich również kucharz przygotuje specjalne dania. Pełnoletnich Gości zapraszamy do bogato zaopatrzonego baru.

W trosce o Państwa komfort stworzyliśmy również Menu SPA, w którym królują zabiegi oparte o wyselekcjonowaną markę Organique. Wśród szerokiej gamy masaży i rytuałów na twarz, oraz na ciało, każdy znajdzie coś na miarę swoich potrzeb.

Naszą flagową atrakcją jest lot balonem – krótszy na uwięzi i dłuższy krajoznawczy po okolicy. Jest to wyjątkowa okazja na zwiedzanie okolic hotelu z lotu ptaka – przy dobrej pogodzie Mierzeja Wiślana prezentuje się wspaniale. 

publikacja powstała na CMS Tipnews | system do zarządzania portalami

Zdjęcia (6)

Podpięte galerie zdjęć:
Podziel się:
Oceń:
TAGI:

Zobacz także